skripta,info.,itd

Doc. Dr Zoran Arsović

Moderators: aleksandar, vladimir, dbojan

skripta,info.,itd

Postby SrdjanStarovic » Wed Nov 16, 2011 11:52 pm

Da li ima kakva skripta ili sl. za ovaj predmet...da li neko ima pitanja? bilo sta,ne desava se nista na oglasnoj t. ?!?! :shock:
SrdjanStarovic
 
Posts: 2
Joined: Wed Oct 26, 2011 1:18 pm

Re: skripta,info.,itd

Postby aleksandar » Thu Nov 17, 2011 3:34 pm

Prosle godine je bila skripta koja se mogla naci u skriptarnici. Sad ove godine ne znam kako stoje stvari sa tim. Ja znam da sam pratio predavanja kod profesora i posle sam nasao neku kompiranu skriptu sa kratkim tezama to sam naucio i polozio. Jesi li pitao u biblioteci? Mozes provjeriti i u skriptarnici mozda tamo imaju neke materijale od prosle godine?!
The quick brown fox jumped over the lazy dog
User avatar
aleksandar
 
Posts: 129
Joined: Tue Feb 15, 2011 12:48 am

Re: skripta,info.,itd

Postby SrdjanStarovic » Thu Nov 17, 2011 11:10 pm

aleksandar wrote:Prosle godine je bila skripta koja se mogla naci u skriptarnici. Sad ove godine ne znam kako stoje stvari sa tim. Ja znam da sam pratio predavanja kod profesora i posle sam nasao neku kompiranu skriptu sa kratkim tezama to sam naucio i polozio. Jesi li pitao u biblioteci? Mozes provjeriti i u skriptarnici mozda tamo imaju neke materijale od prosle godine?!


Hvala na odgovoru, obzirom da pratim Mundologiju preko stream-a, nisam bas redovan u BL-u tj. posao ne dopusta,a u pdf-u nema nista na Learning Cubes "nazovimo kofol ucenje na daljinu" .. :lol: raspitacu se u skriptarnici...pozz
SrdjanStarovic
 
Posts: 2
Joined: Wed Oct 26, 2011 1:18 pm


Return to Mundologija

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron